40 gram groene pesto
200 gram pasta
50 gram creme fraiche
1 el water
1 kippenboulionblok
1 ui
1 tl Italisaanse kruiden
350 gram kipfilet
250 gram kookroom
35 ml olijfolie
350 gram Parmezaanse kaas
100 gram snoeptomaatjes
2 teentjes knoflook
snufje zout
snufje peper
Snijd de groentes en kip. Breng het water aan de kook (halfvol). Wanneer het water borrelt, voeg je het zout toe en eventueel een scheutje olie. Roer even samen. Voeg de pasta toe. Kook het voor zo/’n 10 tot 13 minuten of tot de pasta gaar is. Verhit de olijfolie in de pan. Voeg de ui toe en bak voor een paar minuten. Voeg de knoflook, kip, zwarte peper, uienpoeder, Italiaanse kruiden, zout en kippenbouillon toe. Bak samen voor een paar minuten. Voeg de snoeptomaatjes, kookroom, crème fraîche en groene pesto toe. Kook mee totdat het pruttelt en de saus iets dikker aanvoelt. Voeg de parmezaanse kaas toe. Kook tot een mooi geheel.Voeg de saus toe aan de pasta en roer samen.